Székelyudvarhelyi nyílt KP klubdélután

Székelyudvarhelyi nyílt KP klubdélután

A mindennapok hegyi hősei

A Mathias Corvinus Collegium középiskolásoknak szóló programja a Kárpát-medencében egyedülálló módon kínál ingyenes képzést kíváncsi, motivált, tanulni vágyó fiataloknak.

A Középiskolás Program célja, hogy hétvégente segítse a diákokat a pályaválasztás terén, emellett támogassa a továbbtanulást, kiegészítve a hagyományos oktatást. A tevékenységek tartalmaznak szakmai műhelymunkákat, előadásokat, nyelvkurzusokat és nyári táborokat is. A klubdélutánokat kétheti rendszerességgel szervezi meg minden képzési központ. Az alkalmak célja, hogy változatos szakmai, kulturális és készségfejlesztési programokat kínáljon a minőségi szabadidő eltöltésére, informális oktatási keretek között. A találkozók emellett olyan közösségi teret jelentenek a középiskolások számára, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a KP-s diákokkal és rengeteg érdekes, tapasztalt meghívottal.

A következő eseményen Timár Kincső Katalin, a Brassó megyei hegyimentő-szolgálat egyedüli női tagja lesz a meghívott előadó. Számára a hegyimentés és a természetközeliség nem csupán kikapcsolódást jelent, hanem a mindennapok szerves részét alkotja. Erről a legkevésbé sem hétköznapi szakmáról, annak kihívásairól, nehézségeiről, ugyanakkor szépségeiről fog mesélni december 8-án. A szakértő megválaszolja az alábbi kérdéseket is: Milyen fizikai és szellemi készségek szükségesek a szakma gyakorlásához? Hogyan lehet és kell csapatban dolgozni? Mik a kulcsfontosságú szempontok, amelyekre fokozott figyelmet kell fordítani túrázás vagy hegymászás közben?
A részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Amennyiben részt szeretél venni az eseményen, kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Regisztráció határideje: 2023. december 7., 23:59

Időpont: 2023. december 8., 17:00
Helyszín:
MCC Székelyudvarhelyi Képzési Központ, Városháza tér 15. Szám – Agora Business Center


Márton Erika
Központvezető, Székelyudvarhely
Középiskolás Program

Elérhetőség:
marton.erika@mcc.hu


Titulus
Honnan szereztél tudomást a nyílt KP klubdélutánról?