A protokoll ezer arca – A tárgyalóasztaltól a bálteremig

A protokoll ezer arca – A tárgyalóasztaltól a bálteremig

A protokoll nemcsak szabályok gyűjteménye, hanem egy összetett, multidiszciplináris tudományág, amely kiemelkedően fontos a hivatalos belföldi és nemzetközi kapcsolatok sikere szempontjából. A protokoll elvei kiterjednek a vendéglátásra, ültetésrendre, beszédek időzítésére, kitüntetések átadására is. Minden esemény, találkozó mozzanatát irányítja és befolyásolja, amelyen állami vezetők, közjogi méltóságok, miniszterek, politikusok, város- és vállalatvezetők vesznek részt.

Összességében a protokoll egy olyan hangszer, amely profi kezekben szól a legjobban. Nem mindenki születik abszolút hallással, de elkötelezettséggel és szakmai alázattal bárki elsajátíthatja a helyes illemrend és etikett eljárásokat.

Dr. Hossó Nikoletta több mint két évtizede foglalkozik protokolltanácsadással. Ez idő alatt állami delegációk, diplomáciai rendezvények, kiemelt sportesemények, herceglátogatások és nemzetközi konferenciák lebonyolításáért felelt. Egyetemen, illetve vállalati és intézményi felkérésre is oktatja a tárgyat. Elkötelezett szakemberként a szektor fejlesztésében is aktívan részt vesz, az Európai Protokoll- és Rendezvényszervező Központ Kft. vezetője. Mindemellett az MCC Vezetőképző Akadémia rendszeres meghívottja.

Előadásában bemutatja, milyen szerepet tölt be a protokoll a nemzetközi kapcsolatokban a 21. században. Egy gyorstalpalót szolgáltat az imázsépítés, tudatos kommunikáció, nonverbális csatornák és jelzések funkcióiról, megjelenésdiplomáciáról. A résztvevők betekinthetnek a rendezvényszervezés kulisszái mögé, olyan tanácsokkal gazdagodhatnak, amelyek segítségével könnyebben elkerülhetik a leggyakoribb hibákat, kényes helyzeteket.

Időpont: 2024. április 12. 18 óra
Helyszín: Sepsiszentgyörgy, Fidelitas Hotel konferenciaterme, Gólya utca 14. szám

A legfrissebb információkért kövesse Facebook-eseményeinket


Állapotüzenet

Köszönjük érdeklődését a rendezvényünk iránt!

Sajnos erre az eseményre már beteltek helyeink.

Köszönjük a megértést!
Bízunk benne, hogy legközelebb találkozunk!

Látogasson el Facebook-oldalunkra, ahol újabb rendezvényeinkkel várjuk!