Nagyváradi nyílt KP klubdélután

Nagyváradi nyílt KP klubdélután

Vészhelyzetekben okosan

A Mathias Corvinus Collegium középiskolásoknak szóló programja a Kárpát-medencében egyedülálló módon kínál ingyenes képzést kíváncsi, motivált, tanulni vágyó fiataloknak.

A Középiskolás Program célja, hogy hétvégente segítse a diákokat a pályaválasztás terén, emellett támogassa a továbbtanulást, kiegészítve a hagyományos oktatást. A tevékenységek tartalmaznak szakmai műhelymunkákat, előadásokat, nyelvkurzusokat és nyári táborokat is. A klubdélutánokat kétheti rendszerességgel szervezi meg minden képzési központ. Az alkalmak célja, hogy változatos szakmai, kulturális és készségfejlesztési programokat kínáljon a minőségi szabadidő eltöltésére, informális oktatási keretek között. A találkozók emellett olyan közösségi teret jelentenek a középiskolások számára, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a KP-s diákokkal és rengeteg érdekes, tapasztalt meghívottal.

A november 28-i eseményen Szabó Barbara sürgősségi szakápoló lesz a meghívott előadó. Mindennapi munkájából fakadóan számos megrázó és izgalmas esettel találkozik. Újraélesztés, fulladás, eszméletvesztés vagy mérgezés esetén a segítségnyújtás létfontosságú. Azonban a sokk és félelem gyakran vezet pánikhoz, akadályozva az életmentést. Mit tehetünk ezekben a kritikus pillanatokban? A workshop során interaktív gyakorlatokkal tanuljuk meg, hogyan tudunk egymásnak segítséget nyújtani ezekben a helyzetekben.

A részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Amennyiben részt szeretél venni az eseményen, kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Regisztráció határideje: 2023. november 27., 23:59


Időpont: 2023. november 28., 17 óra
Helyszín: MCC Nagyváradi Képzési Központ, Körös (Tudor Vladimirescu) utca 6.szám

Pataki Hanna-Xénia
Központvezető, Nagyvárad
Középiskolás Program

Elérhetőség:
pataki.hanna@mcc.hu


Állapotüzenet

Köszönjük érdeklődését a nyílt KP klubdélután iránt!

Sajnos erre a foglalkozásra már beteltek helyeink.

Köszönjük a megértést!
Bízunk benne, hogy legközelebb találkozunk!

Látogasson el Facebook oldalunkra, ahol újabb rendezvényeinkkel várjuk!