Marosvásárhelyi nyílt KP klubdélután

Marosvásárhelyi nyílt KP klubdélután

Álmaid irányába: Pályaválasztás önismerettel fűszerezve

A Mathias Corvinus Collegium középiskolásoknak szóló programja a Kárpát-medencében egyedülálló módon kínál ingyenes képzést kíváncsi, motivált, tanulni vágyó fiataloknak.

A Középiskolás Program célja, hogy hétvégente segítse a diákokat a pályaválasztás terén, emellett támogassa a továbbtanulást, kiegészítve a hagyományos oktatást. A tevékenységek tartalmaznak szakmai műhelymunkákat, előadásokat, nyelvkurzusokat és nyári táborokat is. A klubdélutánokat kétheti rendszerességgel szervezi meg minden képzési központ. Az alkalmak célja, hogy változatos szakmai, kulturális és készségfejlesztési programokat kínáljon a minőségi szabadidő eltöltésére, informális oktatási keretek között. A találkozók emellett olyan közösségi teret jelentenek a középiskolások számára, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a KP-s diákokkal és rengeteg érdekes, tapasztalt meghívottal.

A december 7-i alkalom előadója Keresztesi Polixéna pszichológus lesz. A workshop fő témái között olyan kulcsszavak szerepelnek, mint a karrier, a szakma, az életforma. Ezek a fogalmak mind olyan fontos elemeket jelölnek, amelyek körül mindennapi gondolataink, álmaink és terveink forognak. Hogyan lesznek tervekből tettek? Hogyan találjuk meg az iránytűnket a pályaválasztás útvesztőjében? Hogyan közelítsünk tudatosan álmainkhoz? Milyen lépések előzik meg a pályaválasztást? A workshop során együtt járjuk körbe a piackutatás, igényfelmérés, önismeret, önfejlesztés kérdéseit, hogy segítsünk nektek megtalálni az irányt, amely a leginkább összhangban van a ti egyedi céljaitokkal és álmaitokkal.
A részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Amennyiben részt szeretél venni az eseményen, kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Regisztráció határideje: 2023. december 6., 23:59

Időpont: 2023. december 7., 16:00
Helyszín:
MCC Marosvásárhelyi Képzési Központ, Rózsák tere (Piața Trandafirilor) 20. szám


Bartha Ernesztina
Központvezető, Marosvásárhely
Középiskolás Program

Elérhetőség:
bartha.ernesztina@mcc.hu


Középsikolás Program tag vagy már?
Ha nem, honnan szereztél tudomást a nyílt KP klubdélutánról?