Kolozsvári nyílt KP klubdélután

Kolozsvári nyílt KP klubdélután

Miért kell nekünk tiktokozni?

A Mathias Corvinus Collegium középiskolásoknak szóló programja a Kárpát-medencében egyedülálló módon kínál ingyenes képzést kíváncsi, motivált, tanulni vágyó fiataloknak.
A Középiskolás Program célja, hogy hétvégente segítse a diákokat a pályaválasztás terén, emellett támogassa a továbbtanulást, kiegészítve a hagyományos oktatást. A tevékenységek tartalmaznak szakmai műhelymunkákat, előadásokat, nyelvkurzusokat és nyári táborokat is. A klubdélutánokat kétheti rendszerességgel szervezi meg minden képzési központ. Az alkalmak célja, hogy változatos szakmai, kulturális és készségfejlesztési programokat kínáljon a minőségi szabadidő eltöltésére, informális oktatási keretek között. A találkozók emellett olyan közösségi teret jelentenek a középiskolások számára, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a KP-s diákokkal és rengeteg érdekes, tapasztalt meghívottal.

A december 7-i eseményen Petki Milán, a Bloomberry kreatív reklámügynökség alapítója és vezérigazgatója, lesz a meghívott előadó. A marketing szakértő és csapata új imázst álmodott meg számos kolozsvári vállalat és erdélyi fesztivál számára. A klubdélután alkalmával részletesen beszél a kezdetekről, beleértve a reklámügynökség megalakulásának történetéről és az ezzel járó kihívásokról is. Ráadásul szó lesz az algoritmusok világáról, a TikTok-függőségről, és arról, hogyan lehet a platformot hatékonyan felhasználni virális tartalmak létrehozásához, valamint a brandépítés és a célközönség elérésének szempontjából.

A részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Amennyiben részt szeretél venni az eseményen, kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Regisztráció határideje: 2023. december 6., 23:59

Időpont: 2023. december 7., 17:00
Helyszín: MCC Kolozsvári Képzési Központ,
Huszár (Călărașilor) utca 1. szám, Belvedere Hotel


Kedves Kriszta
Központvezető, Kolozsvár
Középiskolás Program

Elérhetőség:
kedves.kriszta@mcc.hu


Titulus
Honnan szereztél tudomást a nyílt KP klubdélutánról?